Sitter hemma o är sjuk, spelar in en låt efter Per Saxholm “Polska efter Ol Persa i Bovika”

Bacillerna o virusen står på kö till mig för att försöka ta kål på mig. Jag gör allt vad jag kan för att skydda mig genom att spela låtar i från öst Värmland för att skrämma bort alla virus. Denna lördag har jag ägnat mig åt Ol Persa ifrån Bovika. Har nu kolla med Per Saxholm var Bovika ligger i förhållande till Alkvettern? Bovika är några gårdar som ligger strax söder om Alkvettern mellan Åsbergsviken o Mörkviken. Min mormor o morfar hade ett sommar ställe när jag var liten som heter Koberget och ligger vid Ladufallsvikens södra del. Men här kommer min tolkning av Polska efter Ol Persa i Bovika.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Polska efter Ol Persa i Bovika

Snart är det dags för spelträff med dessa gubbar nedan Ulf Karlsson, Per Saxholm och Anders Norudde. Det har nu gått några år innan vi träffades detta p.g.a. pandemin som satte käppar i hjulet för våra trevliga spelträffar i Anders källare. Ser fram emot det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.