P.g.a. hälsoskäl tvingas jag ställa in bröllops-spelningarna i april o maj 2022

Det som jag sett fram emot och som jag jobbat hårt för nu ett tag slås i spillror på grund av denna covid-19 pandemi. Pandemin lever fortfarande idag och verkar inte ha förlora sin kraft.

Så tyvärr måste jag ställa in spelningarna nu  i april och maj 2022 på grund av hälsoskäl.

Jag har nu i april 2022  insjuknat i covid-19 trots tre covidvaccinationer.

Detta har medför att jag nu i första hand måste ställa in alla mina spelåtaganden nu i april och maj 2022.

Har på grund av sviterna efter covid-19 har jag ingen möjlighet att klara av att planera, öva och genomföra spelningarna nu de närmaste veckorna.

Är jätteledsen för detta och till dem som jag bokat in mig på för att spela på deras bröllop! Inser att jag redan nu behöver ställa in mina närmaste spelåtaganden. Det är det enda rätta att göra utifrån min hälsa. Förstår inte var denna trötthet kommer ifrån och att tröttheten kan sänka en människa så mycket. Går inte att genomföra åtaganden på bara vilja längre. Det är en förlamning som sprider sig i hela kroppen och det går inte att sova bort tröttheten.

Jag hoppas återkomma med ny kraft o entusiasm när jag blivit av med sviterna efter min covid-19. Jag kommer att hålla alla uppdaterade på mitt hälsoläge framöver via min blogg.

Uppdaterad sida info om hälsoläget 2022-07-09

Har nu fått min 4:e spruta  (i början av juni 2022). Har nu i början av juli 2022 börjat känna att jag får tillbaks krafterna igen. Så de bröllops-spelningar samt konserter jag är bokad för räknar jag med att kunna genomföra som planerat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.