Ny säckpipa beställd av Max Persson. Spelar en “Långdans efter Aina Liljebjörn Filipstad”

Hurra – jag har lyckat fixa ett rör som fungerar och det stämmer bra! Mitt gamla orginalrör (lagat o limmat 3 gånger) la av i vinter efter 30 års trogen tjänst. Jag fick hjälp av Max Persson Rimbo och Max lyckades hitta ett gammalt rör som jag haft som reservrör i 15 år men inte lyckat få att fungera. Max fick liv i röret och nu har jag trimmat in röret så det fungerar som jag vill. Tack Max för all hjälp jag fick av dig!! Nu väntar jag på säckpipan som jag beställt av Max den 23/5-2022. Ser fram emot att spela säckpipa med kolfiberrör istället för vassrör. Utvecklingen går framåt.

Spelar en “långdans efter Aina Liljebjörn Filipstad” med det nyintrimmade röret  Jag har lärt mig låten av Per Saxholm. Här kommer min version av låten på min svenska säckpipa som Alban Faust byggde till mig 1990.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.