Jobbar på att öva in nya låtar till bröllopen i sommar – Marsch “Besova”

Har börjat återhämta mig efter coronan, så nu idag känner jag att det finns ork att börja planera för bröllopsspelningarna i Juli. Idag är det en passande dag att planer, för idag regnar det som spön i backen! Så det passade alldeles utmärkt att sitta inne och spela en hel dag. Har några bröllopsspelningar i sommar som måste bestämmas låtar till. Så idag har jag fixat ett bröllop som ska vara hos våra grannar på Folk o Fä. Ska mingelspela i 30 -60 minuter utanför festlokalen när gästerna samlas innan middagen. Ska bli kul att få göra lite små gig nu när orken börjar komma tillbaks.

 

 

Spelade in en Marsch idag som jag kan tänka mig spela på något bröllop eller begravning i framtiden. Låten är efter en folkmusikgrupp på tre personer som kommer från Bollnäs och kallar sig för  “Draupner”. Låten är komponerad av Tomas Limpan Lindberg (spelar gitarr och bousoki) i Draupner.

 

Låten jag spelar är min tolkning utav låten “Besova” efter Mats Lindberg. Det var längesedan jag lärde mig låten så jag har en annan tolkning än originalet som ni kan lyssna på nedan.

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.