Repar själv inför två konserter i Stockholm med Anders N. Låt Bröl-Anders Schottis

Har nu lyckats få ordning på min gamla säckpipa med hjälp av Max Persson. Ett ny gamalt rör som Alban Faust gjorde lyckades Max få liv i så det fanns något att jobba på. Å här har jobbats nu i två veckor med röret och spelpipan och nu verkar det hålla stämningen. Hurraaaa!!

Annars sitter jag o jobbar på två konserter som Anders Norudde och jag ska ha i Stockholm i Kungsträdgården söndagen den 21/8. Vi ska spela en konsert med lite olika instrument och en konsert med bara duo på säckpipa. Vi har dammat av en massa låtar som vi sen ska gallra vidare på senare för vi har för många låtar. En av de låtar vi ska spela är en schottis som Anders Norudde gjort för länge sedan. Har suttit och spelat in den nu på förmiddagen eftersom det regnade ute så då passade jag på.

På bilden till vänster Anders Norudde o Ulf Karlsson spelar till dans på Felan i Örebro.

 

Här nedan kommer låten Schottis “Bröl-Anders Schottis av Anders Norudde. Min version av schottisen.

Ulf och Anders spelar på Aggershus.
Fotograf Ingela Agger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.