Börjar repa på allvar inför bröllopsspelningarna, Finnskogspols av Ulf K.

Nu var det dag att börja repa inför de bröllops-spelningarna jag har i juli och augusti. Jag ska spela lite av varje på de bröllop där jag är engagerad. Mycket mingel-spel blir det. Mellan 30 minuter och 2 timmars solo-spelning ska jag förbereda mig på. Ska även spela ingångsmarscher och någon solo låt under själva vigselceremonin. Så det gäller att komma väl förberedd så brudparen får en minnesvärd dag.

Spelade in en gammal låt som jag gjort själv på hardingfelan.

En Finnskogspols med kort trea av Ulf Karlsson, har inget riktigt namn på den ännu.

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.