Mats Berglund och Magnus Thörnblad har digitaliserat sin Lp från 1985

Mina gamla spelkompisar (Mats Berglund och Magnus Thörnblad) gör nu ett nytt skivsläpp den 6/1-2023 i Västar Sund med sin Lp-skiva från 1985 “På gränsen” som nu är digitaliserad.I legendariska Cassels konserthus i Grängesberg spelades LP-skivan in 1985 av lika legendariska ljudoraklet Mats Hellberg. Det är samma producent som vi i Blå Bergens Borduner hade med vår första CD-skiva som också spelades in i Cassels konserthus i Grängesberg 1991.

Klicka på länken så kan ni lyssna på låtarna på skivan. För mig är det nostalgi och en massa låtar som vi spelade tillsammans under perioden 1979 – 1982. Många fina låtar som fortfarande spelas av mig och av många andra. Bra inspelning Mats och Magnus!

 

 

 

Länk till Mats Berglunds hemsida och låtarna från skivan På gränsen”.

Länk till digitaleserad LP-skiva “På Gränsen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.