Underhöll födelsedagsfirande gäster på “Folk och Fä” på Tomta

Ikväll har jag spelat säckpipa på ett födelsedagsfirande i växthuset på Folk och Fä. Tack Rebecka (ny ägare på Folk och Fä) för det hedersamma uppdraget! Önskar Rebecka och Marcus lycka till med er nya verksamhet på FOLK OCH FÄ.

Folk och Fä är våra närmaste granna på Tomta och från och med i år så är det nya ägare på Folk och Fä Rebecka och Marcus som driver verksamheten vidare. Så jag fick möjlighet att spela och förgylla deras gäster idag. Som tack för det blev jag och Kerstin bjudna på vin och helt underbart goda oliver samt fika efter vinet.

Nya ägaren Rebecka hälsa sina gäster välkomna. Tack för jag fick komma och spela! Jag gör mer än gärna om det vid något annat tillfälle.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.