Inspelning i Mindport productions av två nya låtar i Saga Artist projektet

I denna vecka slutet av början av augusti början av september har jag fått jobba med två nya låtar som Jens och hans fru Stina i Norrtälje i Saga Artist projektet skickat till mig. Jag har idag söndag gjort olika pålägg med min säckpipa och på min fiol. Två låtar spelade vi in och som gick förvånansvärt fort att spela in.

Både Jens och jag var förberedda på att jobba hela dagen med låtarna. men jag hade tydligen prickat in de rätta sakerna i låtarna så det tog oss bara två och en halv timma att spela in det jag skulle göra. Det kändes bra för jag har jobbat som tusan för att få till olika saker i låtarna. En del har Jens skickat och en del har jag själv kommit på vad som ska göras i låtarna. En del fick jag igenom och som Jens köpte rakt av, en del fick vi omarbeta så det blev bra.

En lyckad dag hemma hos Jens och Stina i deras studio Mindport productions blev det iallafall! Nu får jag vänta på att höra resultatet.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.