Mingelspelat på Konstveckan på Gräsö i fyra dagar.

Nu har jag suttit och mingelspelat till alla besökare som kom hem till Per Joelssons utställning i Norrboda på Gräsö.

Det blev långa spelpass utan någon direkt paus. Jag har suttis och spelat fiol och hardingfela de förstas två dagarna. Sen tredje dagen blev det säckpipa närmare bestämt min Technopip (elektronisk säckpipa) vilket även det uppskattades av besökarna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det har varit 4:a mysiga dagar tillsammans med Kerstin och Per Joelsson  samt hunden Ellen. Det har varit roligt att prata med alla besökare som även intresserade sig för instrumenten samt låtarna jag spelade. Idag onsdag em. kom Eva Wahlberg från Uppsala med buss och anslöt sig till utställnings-gänget, så vi blev kvar en dag till. Vi har badat, ätit goda middagar, pratat och umgåtts. Avkopplande dagar trotts arbete mellan 12-17 Men på torsdag eftermiddag åker vi till Tomta igen för att kunna förbereda oss inför att Västeråsfamiljen ska komma igen. De kommer på fredag direkt ifrån Långfambaken.

Bilderna ovan 1. Ulf spelar Hardingfela 2. Ulf tillsammans med konstnären Per Joelsson. Ulf spelar Technopip. 3. Ulf tillsammans med Kerstin Joelsson. 4. Video nedan Där jag spelar på min Technopipe en vals som jag gjort själv “Ljuvligavalsen”.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.